Rreth Biznesit PANAIRI TRAVEL Adresa Rruga e Barrikadave Qyteti Tirane Telefon +355 69 2300037 - panairitravel.com
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PANAIRI TRAVEL

☎ +355 69 2300037


[email protected]
Mirësevini!
PANAIRI TRAVEL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI TRAVEL

Reth Biznesit PANAIRI TRAVEL

Panairi Travel u krijuar në 7 korrik të vitin 2021, me një vizion të qartë, për tu bërë një nga platformat më të kërkuara për udhëtimin e pasagjerëve, me të gjitha mjetet e transportit.
Në një perjudhë kohe fare të shkurtër kemi krijuar rrjetin tonë të transportit për udhëtarët, për t'ju shërbyer shqiptarëve në çdo cep të botës.
Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e mjeteve të transportit të udhëtarëve si, autobuza, furgona, minibuza, makina vetura, tragete, krocera dhe aviona.
Panairi Travel është një kompani e re, e cila ju ofron klientëve shërbim transporti të përshtatura sipas kërkesës së klientit.  
Fokusi jonë është te konsumatori, që ai të ngelet i kënaqur nga cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme, transparente dhe me standarde. 
Ne ofrojmë shpesh oferta speciale me çmime shumë të lira në treg për klientët tanë të rregullt. 
Çmimet tona janë të drejta, pa shpenzime të fshehura ose shpenzime plotësuese.
Falë partnerëve tanë, që kemi në gjithë botën, ne i ofrojmë klientit gjithmonë atë që kërkon.   
 
Prioritetet tona janë :
  • Me makinat vetura dhe furgon e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  • Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro
  • Transport të dokumentave të ndryshme.
  • Transport për ilaçe dhe ushqime

Parapagim 20% të vlerës për ta rezervuar vendin tuaj, në rast se nuk vjen, pagesa është e pa kthyeshme për makinat vetura dhe furgona, ndërsa për autobuzat, ka mundësi që të udhëtojë përsëri brenda 72 orëve.
Pagesa bëhet e plotë në momentin që niset makina.

Rezervimi: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA

Na gjeni lehtësisht në adresën tonë kryesore: 
Në Tiranë te Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë.


Shperndaje me miqt e tu...