Oferta Linja me autobus Montecatini Shqipëri Itali, Linja Vercelli me autobus Shqipëri Itali, Linja Cuneo me autobus Shqipëri Itali, linja toksore me autobus me Artani Travel nga Biznesi PANAIRI TRAVEL - PANAIRI TRAVEL
Linja me autobus Montecatini Shqipëri Itali, Linja Vercelli me autobus Shqipëri Itali, Linja Cuneo me autobus Shqipëri Itali, linja toksore me autobus me Artani Travel
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PANAIRI TRAVEL

☎ +355 69 2300037


[email protected]
Mirësevini!
PANAIRI TRAVEL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI TRAVEL

Linja me autobus Montecatini Shqipëri Itali, Linja Vercelli me autobus Shqipëri Itali, Linja Cuneo me autobus Shqipëri Itali, linja toksore me autobus me Artani Travel

Publike para 271 diteve - Me date 29/08/2023 Ora 9:24:00 PM

Linja me autobus Montecatini Shqipëri Itali, Linja Vercelli me autobus Shqipëri Itali, Linja Cuneo me autobus Shqipëri Itali, linja toksore me autobus me Artani Travel
Për pyetje ose rezervime na kontaktoni në WhatsApp: 
Artani Travel, është një nga kompanitë lider në udhetimet ndërkombëtare kryesisht për në Itali. 
 • Me 9 Autobus modern dhe me mbi 25 destinacione, ofron udhëtime për në Itali dhe anasjelltas që prej vitit 2010-të. 
 • Artani Travel prej vitesh tashmë ofron komoditetin e nevojshëm për një udhëtim të qetë drejt destinacionit tuaj.
 • Autobusët tanë i ushtrohen gjithmonë kontrollit teknik para çdo nisjeje.
 • Intenerari i linjës tokesore që ne ndjekim është:
  Shqiperi – Mal i zi – Bosnje – Kroaci – Slloveni dhe në Itali.
Linjat tona tokësore:
 • Linja Montecatini  Shqipëri - Itali - Shqipëri
 • Linja Vercelli        Shqipëri - Itali - Shqipëri
 • Linja Cuneo         Shqipëri - Itali - Shqipëri
Stacionet dhe oraret e nisjes nga Shqipëria:  
 • Nisjet nga Shqipëria:
 • Çdo të Mërkurë detare
 • Çdo të Shtunë toksore  
 • Tiranë   = 05:00 AM / Terminali i autobusave, prapa Pallatit të Sportit
 • Laç       = 06:00 AM / Mbikalimi i Patokut
 • Lezhë    = 06:30 AM / Ura e Lezhës
 • F Krujë  = 06:45 AM / Te mbikalimi
 • Shkodër = 07:30 AM / Afër Teatrit Migjeni
Stacionet dhe oraret e nisjes nga Italia: 
 • Çdo të Martë detare
 • Çdo të Shtunë toksore
 • Cuneo          = 01:30 AM / Stacion, Piazzale Della Liberta
 • Saluzzo        = 02:15 AM / Stacion, Corso Roma 25
 • Torino          = 03:40 AM / Stacion Lingotto
 • Asti             = 04:25 AM / Corso Torino 475
 • Alessandria  = 05:00 AM / Stacion, Piazzale E.C Curiel SN
 • Vercelli        = 05:00 AM / Corso Gastaldi
 • Montecatini  = 05:00 AM / Stacion, Via Terminal Via Gottardi
 • Pistola         = 05:35 AM / Stacion, Piazza Treviso
 • Novara        = 05:40 AM / Corso Milano
 • Prato           = 06:15 AM / Stacion, Piazza della Stazione
 • Piacenza      = 06:25 AM / Stacion, Piazzale Marconi
 • Milano         = 06:35 AM / Sesto San Giovani, Metro 1
 • Firenze        = 07:05 AM / Novoli, përballë Gjykatës
 • Parma         = 07:20 AM / Stacion, Via Traversante Lupo
 • Barberino    = 07:40 AM / Via Del Lago (Hotel Barberino)
 • Modena       = 08:15 AM / Stacion, Via Terminal Via Gottardi
 • Bologna       = 09:00 AM / Stacion, Piazza XX Settembre 6 
 • Bergamo     = 07:20 AM / Stacion, Piazzale Marconi 4
 • Brescia        = 08:15 AM / Stacion, Via Solferino 6
 • Verona        = 09:10 AM / Stacion, Viale Girolamo Cardinale S.N
 • Viacenza      = 10:05 AM / Stacion, Viale Milano
 • Padova        = 10:55 AM / Stacion, Piazza Della Pace
 • Treviso        = 11:50 AM / Stacion, Via Stazione F.S
 • Udine          = 13:35 PM / Stacion, Viale Unita Europa 16
 • Trieste         = 13:20 PM / Stacion, Piazza Della Liberta
Shënim:
 • Pagesa bëhet e plotë minimalja 30 minuta para momentit që niset makina.
 • Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA
Na gjeni lehtësisht në adresat tona kryesore:
 • Adresa 01: Rruga e Barrikadave, ish kinema 17 Nëntori, Te Galeria, kati II, Tiranë.
 • Adresa 02: Te terminali në Tiranë te zogu i Zi.
 • Si dhe në çdo qytet, në zyrat e partnerëve tanë.
V167   29D0823

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI TRAVEL
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Linja me autobus Montecatini Shqipëri Itali, Linja Vercelli me autobus Shqipëri Itali, Linja Cuneo me autobus Shqipëri Itali, linja toksore me autobus me Artani Travel

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/08/2023 Ora 9:24:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1587 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...