Oferta Agjensi Autubusi per europ, Bileta Autobusi Nderkombetare, Rezervim, Bileta Autobusi Online, Agjensi Udhetimi, Paketa Turistike, bileta autobuzi per itali nga vata lines nga Biznesi PANAIRI TRAVEL - PANAIRI TRAVEL
Agjensi Autubusi per europ, Bileta Autobusi Nderkombetare, Rezervim, Bileta Autobusi Online, Agjensi Udhetimi, Paketa Turistike, bileta autobuzi per itali nga vata lines
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PANAIRI TRAVEL

☎ +355 69 2300037


[email protected]
Mirësevini!
PANAIRI TRAVEL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI TRAVEL

Agjensi Autubusi per europ, Bileta Autobusi Nderkombetare, Rezervim, Bileta Autobusi Online, Agjensi Udhetimi, Paketa Turistike, bileta autobuzi per itali nga vata lines

Publike para 271 diteve - Me date 29/08/2023 Ora 9:24:00 PM

Agjensi Autubusi per europ, Bileta Autobusi Nderkombetare, Rezervim, Bileta Autobusi Online, Agjensi Udhetimi, Paketa Turistike, bileta autobuzi per itali nga vata lines
Për pyetje ose rezervime na kontaktoni në WhatsApp: 

VATA LINES është kompani autobuzash me qendër në Itali dhe Durrës, e cila ofron udhëtime me autobus nga Italia për në Shqipëri dhe anasjelltas.
 • Mbulojmë pjesën më të madhe të qyteteve italiane dhe shqiptare me 17 destinacione.
 • Kompania operon në fushën e traportit urban që prej datës 09.01.2020.
 • Autobuzat janë me klimatizator, TV dhe i përgjigjen nevojave të ndryshme të udhëtarëve.
 • Gjithashtu organizojmë udhëtime turistike me autobuzat tanë për në Shqipëri dhe në të gjithë Europën.
Nisja nga Shqipëria për Itali në linjë tokësore.
 • E mërkurë
 • E premte
 • E shtunë
 • Durrës Stacioni i Autobusave  Ora 08:00
 • Tiranë te Pallati i Sportit         Ora 09:00
 • Fushë Krujë te Kastrati           Ora 09:30
 • Laç te Ura e Patokut              Ora 09:50
 • Lezhë te Gjovalini te taksitë    Ora 10:10
 • Shkodër te Turizmi te Rozafa  Ora 11:20
Nisja nga Italia për Shqipëri në linjë tokësore.
 • E martë 
 • E premte
 • E diel
 • Torino:     Ora 08:00 PALACIO DI GUSTICIA OSE TRIBULANE
 • Asti:         Ora 08:45 AGJIP OSE ENI NGA MBRAPA KARBURANTIT
 • Alesandri: Ora 08:30 PËRBALLË STACIONIT TË TRENIT
 • Milano:     Ora 11:00 GASHINA GOBA MM2 STACIONI METRO
 • Bergamo:  Ora 11:30 AUTOGRIL BREMBO
 • Rovato:     Ora 11:50 AUTOGRIL SEBINO
 • Brescia:     Ora 12:20 AUTOGRIL VALTTROMPJA-SAN GJAKO
 • Dezciano:  Ora 12:20 AUTOGRIL DEZCIANO
 • Verona :    Ora 13:15 VERONA EST TE, PARKIMET E KAMIONEVE PËRBALLË KATULO
 • Vicenza:     Ora 13:50 AUTOGRIL TESINO
 • Padova:      Ora 14:10 AUTOGRIL LIMINELA
 • Venecia:     Ora 14:30 AUTOGRIL ARINO
 • Treviso:      Ora 14:50 USCITA PREGAZOL POSHTË URËS RROTONDO
 • Cesalto:      Ora 15:30 AUTOGRIL CESALTO
 • Perdonone: Ora 15:55 AUTOGRIL FRATA
 • Udine:        Ora 16:30 AUTOGRIL GONARS
 • Trieste:       Ora 17:00 AUTOGRIL DUINO
Shënim:
 • Pagesa bëhet e plotë minimalja 60 minuta para momentit që niset makina.
 • Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA
 • Lejohet deri në 2 valixhe, në total 40 KG për një person, për çdo valixhe tjetër ka kosto ekstra.
 • Marrim porosi për pako dhe valixhe, për të 17 destinacionet që kemi.
Na gjeni lehtësisht në adresat tona kryesore:
 • Adresa 01: Rruga e Barrikadave, ish kinema 17 Nëntori, Te Galeria, kati II, Tiranë.
 • Adresa 02: Te terminali i autobuzave në Durrës.
 • Si dhe në çdo qytet, në zyrat e partnerëve tanë.
V86  29D0823

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI TRAVEL
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Agjensi Autubusi per europ, Bileta Autobusi Nderkombetare, Rezervim, Bileta Autobusi Online, Agjensi Udhetimi, Paketa Turistike, bileta autobuzi per itali nga vata lines

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/08/2023 Ora 9:24:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1449 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...