Oferta Bileta autobusi per Gjermani, Regensburg, Nuremberg, Wurzburg, Essen, Frankfurt, Koln, Bonn, Leverkusen, Dusseldorf, Aacheen, Duisburg, Bremen, Dortmund, Wppertal, Bielefeld, Hanover, Hamburg, Berlin nga Biznesi PANAIRI TRAVEL - PANAIRI TRAVEL
Bileta autobusi per Gjermani, Regensburg, Nuremberg, Wurzburg, Essen, Frankfurt, Koln, Bonn, Leverkusen, Dusseldorf, Aacheen, Duisburg, Bremen, Dortmund, Wppertal, Bielefeld, Hanover, Hamburg, Berlin
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PANAIRI TRAVEL

☎ +355 69 2300037


[email protected]
Mirësevini!
PANAIRI TRAVEL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI TRAVEL

Bileta autobusi per Gjermani, Regensburg, Nuremberg, Wurzburg, Essen, Frankfurt, Koln, Bonn, Leverkusen, Dusseldorf, Aacheen, Duisburg, Bremen, Dortmund, Wppertal, Bielefeld, Hanover, Hamburg, Berlin

Publike para 271 diteve - Me date 29/08/2023 Ora 9:44:00 PM

Bileta autobusi per Gjermani, Regensburg, Nuremberg, Wurzburg, Essen, Frankfurt, Koln, Bonn, Leverkusen, Dusseldorf, Aacheen, Duisburg, Bremen, Dortmund, Wppertal,
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp:
PANAIRI TRAVEL GJERMANI u krijuar në 9 Shtator të vitin 2019, me një vizion të qartë, për tu bërë një nga kompanitë më të kërkuara për udhëtimin e pasagjerëve, në të gjithë Europën.
 • Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e mjeteve të transportit të udhëtarëve si, autobuza, furgona, minibuza etj.
 • Fokusi jonë është te konsumatori, që ai të ngelet i kënaqur nga cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme, transparente dhe me standarde europiane.
 • Ne ofrojmë shpesh oferta speciale me çmime shumë të lira në treg për klientët tanë të rregullt.
 • Çmimet tona janë të drejta, pa shpenzime të fshehura ose shpenzime plotësuese.
 • Falë partnerëve tanë, që kemi në gjithë botën, ne i ofrojmë klientit gjithmonë atë që kërkon.
Pasagjerët tanë mund të udhëtojnë në këto destinacione si :
 • Për linjat Shqipëri - Gjermani - Shqipëri ka nisje 5 dite ne jave: çdo të Hënë, të martë, të mërkurë, të Enjte dhe të shtunë nga Tirana.
 • Linja K120/100 Gjermani = Regensburg, Nuremberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln, Bonn, Leverkusen, Dusseldorf, Aacheen
 • Linja K130/100 Gjermani = Duisburg, Essen, Dortmund, Wppertal
 • Linja K150/100 Gjermani = Bielefeld, Hanover, Hamburg, Bremen, Berlin
Shënime:
 • Dokumentacioni i nevojshëm për pasagjerët është Pashaporta dhe Karta ID.
 • Çdo person pa Kartë ID ose për një fëmijë nën moshë paguan një shtesë në biletë 20 euro.
 • Nisja bëhet te Terminali Ndërkombëtar mbrapa pallatit të sportit Asllan Rusi te Zogu I Zi.
BAGAZHET
 • Çdo pasagjer duhet të paguaj çmimin e biletës ka të drejtë të transportoj një bagazh deri 20 kg.
 • Çdo bagazh tjetër më shumë se 40 kg ka kosto ekstra.
Zyra qëndrore:
 • Në Tiranë te Rruga Xhemal Tafai, përballë gjimnazit Partizani.
V1373 29D0823
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI TRAVEL
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Bileta autobusi per Gjermani, Regensburg, Nuremberg, Wurzburg, Essen, Frankfurt, Koln, Bonn, Leverkusen, Dusseldorf, Aacheen, Duisburg, Bremen, Dortmund, Wppertal, Bielefeld, Hanover, Hamburg, Berlin

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/08/2023 Ora 9:44:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 2717 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...